Din pacate exista texte de lege care va contrazic ... nu vorbesc despre asociatiile de proprietari care nu intra in discutie in acest topic - si rog pe toti cei care raspund sa evite postarile despre acestea - ci despre asociatiile de locatari ...
@ elga50
problema am ridicat-o dupa ce mi-ati trimis speta respectiva in privat .. si chiar s-a pus in discutie aceste aspecte .. iar solutia legala am dat-o la vremea respectiva.
Acum vreo 3 luni discutam cu un alt administrator diverse chestii si am adus in discutie partea cu o asociatie de locatari. El mi-a comunicat ca la o asociatie de locatari nu a reusit sa o inregistreze la fisc ca sa plateasca cele necesare (impozite, etc.). Poate ne lamureste cineva care colaboreaza cu o asociatie de locatari
scuzati ca schimb putin discutia...
daca administratorul cumuleaza functia de casier si contabil intr-o asociatie...cum se incheie contractul de munca sau unde se specifica ca se cumuleaza toate trei functii?
Nu se scrie nicaieri acest lucru.
In legea 230/2007 administratorul poate cumula toate aspectele administrarii (tehnic, contabilitate, casierie), daca asociatia de proprietari nu doreste defalcarea acestor activitati pe mai multe persoane.
Cu alte cuvinte prestarea impreuna a acestor 3 aspecte este implicita, separarea lor trebuie sa fie explicita prin contracte separate si, evident prin fisa postului.
Contractul se face pentru administrator, iar in fisa postului i se prevad toate cele 3 aspecte: tehnic, contabilitate in partida simpla si casierie.
Presedinte
eugarizn
Buna ziua! in asociatia noastra, presedintele indeplineste si functia de casier in urma unei adunari generale reconvocate. Aceasta functie a fost indeplinita ... (vezi toată discuția)