avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... va rog,ajutati-ma(amenda administrativa)
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

va rog,ajutati-ma(amenda administrativa)

in urma cu 2ani si jumatate am primit o amenda administrativa pentru un furt dintr-un supermarchet,iar acum as vrea sa ma incadrez in M.A.I. printre conditiile de admitere se afla: 'să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea'. imi puteti spune ,va rog, daca as putea fi admis,avand in vedere amenda admin.iar daca nu,cand va interveni reabilitarea?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:36, 19 Februarie 2009
Amenda administrativa nu constituie antecedent penal nefigurand in cazierul judicar asa incat daca acelea sunt conditiile va puteti inscrie
va multumesc foarte mult!
Nu figureaza in cazierul judiciar-amenda administrativa.
Va inscrieti si vedeti ce iese.
De principiu nu ar fi probleme dar e posibil sa nu va accepte.Incercati.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate inscriere admitere inm? ContSters153687 ContSters153687 Buna ziua! Am primit o amenda penala si as dori sa stiu in ce fel ma va afecta acest fapt. Mai precis, as vrea sa stiu daca acea amenda va aparea in cazier si ... (vezi toată discuția)
Amenda penala,reabilitata de drept,mai este considerata antecedent penal? mozart mozart As dori sa stiu daca ma pot inscrie la examenul pt admiterea la Institutul Nat.al Magistraturii,daca am avut o amenda penala...pt care a intervenit intre timp ... (vezi toată discuția)
Antecedent penal vs cazier judiciar boglaz boglaz Buna ziua Pentru admiterea la Institutul National de Magistratura una din conditiile pentru acceptarea dosarului de inscriere este \"lipsa antecedentelor ... (vezi toată discuția)