avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general anulare decizie desfacere contract individual de munca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

anulare decizie desfacere contract individual de munca

in anul 2011 unei salariate i s-a desfacui contractul individual de munca indisciplinar.
In urma unui proces angajata a avut castig de cauza iar prin sentinta judecatoreasca suntem nevoiti sa anulam decizia desfacerii contractului individual de munca , reincadrarea ei si plata c/v salariatilor pe aceasta periada.
Intrebarea mea este daca se intocmeste stat de plata separat pentru fiecare luna din urma pentru a avea stagiu de cotizare.In acest caz se depun declaratii 112 rectificative pentru fiecare luna in parte? Ce se intampla la finante se calculeaza automat dobanzi si penalizari din anul 2011 pana in prezent daca sentinta e datata in luna martie 2013
multumesc
1.Stat pe fiecare luna.
2.Rectificativ 112
3.Da,se vor calcula majorari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare decizii ContSters145982 ContSters145982 :)am nevoie de un raspuns ,va rog! am fost implicat intr-un litigiu de munca in calitate de contstator al desfacerii contractului de munca indisciplinar,in ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 pentru diferente salarii din 2011 str8 str8 Buna. Doresc sa stiu cine are obligatia intocmirii declaratiei 112, serviciul financiar sau resurse umane (cel care gestioneaza programul de salarii, face ... (vezi toată discuția)
Reintegrare si drepturi salariale ioanadobr ioanadobr Buna ziua, Am de recalculat state si declaratii, conform Ordinului 1045/2012, referitor la reintegrati, dar am urmatoarele nelamuriri si va rog sa ma ... (vezi toată discuția)