avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cum este procedura de executare silita in cazulunui ...
Discuție deschisă în Executare silită

cum este procedura de executare silita in cazulunui credit restant cu ipoteca imobiliara?

am un credit ipotecar cu cu ipoteca sunt in urma cu plata ratelor si banca ma ameninta ca voi fi dat la executori,ce se va intampla acum si cat dureaza executarea silita?
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 14:07, 7 Martie 2013
Va pot executa silit.
Imobilul se poate vinde la licitatie publica.
Pana ajungeti la executare silita, datoria tot creste si va mai creste ca i se tot adauga penalitati, apoi i se va adauga si cheltuieli cu executarea.
In final veti pierde casa, iar pt diferenta ramaneti in continuare dator.
Daca veti fi supus executarii silite, in primul rand va fi executat imobilul, iar daca suma obltinuta in urma vanzarii acestuia la licitatie nu este suficienta pentru acoperirea datoriei, se pot executa si alte bunuri ale dvs sau venituri.
dar pot vinde imobilul cu acordul bancii si daca nu se acopera intreaga suma sa raman cu o rata mai mica?
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2013
mariusmihai76, utilizator
Pai la aceasta intrebare numai banca va poate raspunde.

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale cu ipoteca ddaannbz ddaannbz Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca obtinut in anul 2008.Am ajuns la un moment in care nu mai pot face fata ratelor si din acest motiv as ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar ammmedeo ammmedeo Am incheiat un credit ipotecar acum 3 ani, datorita crizei financiare si reducerii venitului cu 25% nu mai am banii pentru plata ratelor lunare, nu mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe un imobil al bancii hobbystyle hobbystyle Buna ziua In urma datoriei neachitate la termen(20000 euro)catre o persoana fizica,tribunalul a hotarat executare silita asupra bunurilor imobile. Bun imobil ... (vezi toată discuția)