avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Modificari aduse apartamentului
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Modificari aduse apartamentului

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in solutionarea urmatoarei probleme: in apartamentul pe care il detin am efectuat unele modificari, in sensul impartirii unei camere cu un perete de rigips. Totodata la una din camere am spart peretele exterior pentru un mic geam (mentionez ca zona respectiva nu face parte din structura de rezistenta a blocului). In acest caz trebuie sa refac toata documentatia cadastrala ? Pentru astfel de lucrari este nevoie de autorizatie de construire/demolare ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: roxana75 , utilizator 13:31, 19 Martie 2013
Buna ziua,
Revin la subiect, ca urmare a unei discutii avute cu un cadastrist caruia i-am explicat modificarile aduse apartamentului si intentia mea de a intocmi documentatia aferenta.
Dumnealui m-a indrumat catre un proiectant si mi-a explicat ca trebuie obtinuta autorizatia de constructie mai intai, dar ca acest lucru va fi foarte greu de realizat deoarece "nimeni nu se baga la asa ceva", in sensul ca ar trebui luat la verificat intreg blocul....in fine, ca este foarte dificil de efectuat. M-a cam descurajat raspunsul dumnealui, este asa de dificil sa imi pun in ordine documentatia ?
Multumesc
Sincer ... DA!
Am inteles ca este foarte dificil, dar imposibil.... ?
Practic nu am spart perete de rezistenta, dimpotriva am construit ?
In aceasta situatie suntem 4 apartamente din bloc, unii si-au facut aceasta lucrare inca din constructie, cu toate ca in acte era prevazut altceva. De unde sa incep cu documentatia ?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod de clasificare mijloc fix NNorbert NNorbert Buna ziua In interiorul halei de productie am facut din productia proprie un birou mic pentru gestionar. Biroul este din tamplarie ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie? Hopeless Hopeless Vreau sa stiu si eu daca pentru a-mi largi bucataria prin desfiintarea unei debarale (usa si 22 cm de perete din caramida care nu modifica structura de ... (vezi toată discuția)
Schimbare culoare casa, locuinta personala Vladimir1 Vladimir1 Buna ziua! Am achizitionat o locuinta intr-un triplex si as dori sa schimb culoarea la casa. Este necesara vreo autorizatie de constructie pentru acest ... (vezi toată discuția)