avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Denuntare unilaterala contract de subinchiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Denuntare unilaterala contract de subinchiriere

In cazul unui contract de subinchiriere cu perioada determinata, sublocatorul poate denunta unilateral contractul pentru satisfacerea nevoilor proprii sau ale familiei sale ,tinand cont si de faptul ca este un SRL?
Cel mai recent răspuns: ganesh , utilizator 15:20, 8 Martie 2013
Pentru a va putea raspunde, va trebui sa verificati prevederile contractuale in ceea ce priveste cauzele de reziliere.
Daca va este permisa denuntarea unilaterala, atunci veti putea face acest lucru cu un preaviz (care ar tgrebui sa se regasesca specificat in contract).
~ Conținut șters la cerere ~
Da ,exista acordul scris al proprietarului , ma intereseaza mai mult in cazul in care chiriasul poate denunta contractul de inchiriere ,invocand acel motiv , chiriasul fata de proprietar .Care sunt riscurile de acoperit ale mele ca si sublocatar fata de sublocator .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de subinchiriere spatiu Ramona24 Ramona24 Salut! iN C ONTRACTUL CADRU DE INCHIRIERE SUNT STABILITE ANUMITE CLAUZE...CHIRIASUL SUBINCHIRIAZA LA RANDUL LUI SPATIUL( cu acordul proprietarului) ... (vezi toată discuția)
Contract subinchiriere VIORICA IORGULESCU VIORICA IORGULESCU Buna seara, Am nevoie de un sfat.... am subinchiriat un spatiu comercial, chiriasul s-a obligat prin contract ca-mi va obtine aprobarea de la proprietar si ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract inchiriere ctbv2015 ctbv2015 Buna seara, Din ce am citit pe internet si prin articolele noi ale Codului Civil am inteles ca un contract de inchiriere poate fi denuntat unilateral de ... (vezi toată discuția)