avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract închiriere rulotã
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract închiriere rulotã

Cum pot inchiria o rulota sa fiu sigur ca imi primesc chiria lunara si la sfarsitul contractului rulota este la fel cum a fost in prima zi de inchiriere ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:23, 7 Martie 2013
Stimat forumist,

Mă îndoiesc profund că există o astfel de posibilitate.

Puteți, însă, face un contract foarte bun, cu clauze clare, puteți percepe o garanție și, eventual, încheia o poliță de asigurare.

De asemeni, nu ar fi rău să fiți atent la persoana cu care încheiați contractul.

Cu stimă.
In plus fata de sfatul primit anterior, faceti niste poze ale rulotei si incheiati un proces-verbal de predare primire in care sa consemnati starea bunului.

Normal nu este ca la finalizarea contractului sa vi-o restituie in aceeasi stare. Nu ar fi firesc, trece timpul, exista o uzura fireasca a lucrului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere contract inchiriere apartament neinregistrat la anaf cu dificulati Andreea_Dum Andreea_Dum Buna ziua, sunt studenta in anul 2 la facultatea de farmacie din Bucuresti si locuiesc intr-un apartament inchiriat in urma cu 5 luni pentru care platesc lunar ... (vezi toată discuția)
Recuperarea unei garantii in urma incetarii unui contract de inchiriere a unui apartament mariuss.i mariuss.i Am inchiriat un apartament cu 3 cam. cu suma de 1450ron.iar la incheierea contractului am achitat si o garantie cat costul chiriei,garantie stipulata in ... (vezi toată discuția)
Informatie, iscru_lodica iscru_lodica S-a facut un contract de inchiriere ptr un Fast Food pe un loc de 30 m patrati/ teren + o rulota, pe o perioada de 9 luni, dupa un termen de o luna am primit o ... (vezi toată discuția)