Lucian_1990 a scris:
am fost citat sa ma prezint la un Post de Politie, prin lasarea in poarta locuintei parintilor mei a unei invitatii. Eu neavand domiciliul la adresa respectiva si nestiind de aceasta citatie (nu am semnat personal nimic) nu m-am prezentat iar dupa 2 zile au revenit lucratorii de la Politie la adresa parintilor mei lasand in cutia postala o amenda de 1500 de lei.
1) unde aveti domiciliul? Totusi locuiti acolo de v-au cautat la adresa parintilor dvs?
2) Cand au venit politistii cu invitatia,era cineva acasa in clipa aceea? Politia trebuia sa inmaneze unei persoane de acasa in cazul in care dvs nu erati acasa,sau trebuia sa intrebe in vecini daca stiu vecinii unde sunteti,in caz daca nici de data asta nu va gasea,puteau lasa citatia in poarta facand un proces verbal cu mentiunea ca nu v-a gasit la domiciliul.
3) In locul dvs eu nu as plati amenda,dar ma prezint in alta zi (maine),si la sediul lor vad de ce v-a chemat. Eu zic sa depuneti plangere la superiorii lor pe judet,cu mentiunea ca v-a dat amenda la alta adresa. Ei erau obligati sa va caute la domiciliul unde il aveti,nu in alta parte.
4) cautati pe google art 175-181 (citarea,comunicarea actelor procedurale.) Acolo puteti vedea cum trebuia sa procedeze politia,in caz daca va regasiti prin vreun articol in favoarea voastra,faceti plangere superiorului asa cum am mentionat si la pct 3.