avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie pentru suspendarea permisului pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie pentru suspendarea permisului pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni

Mi-a fost suspendat permisul pentru neacordare de prioritate la trecere de pietoni.Am mentionat in PV ca nu am observat persoana care se angajase pe trecere deoarece chiar langa marcaj era parcata o masina si persoana era chiar in dreptul acestei masini.Pe inregistrarea politiei se vede acest lucru.Am facut si eu cateva poze in care se vede ca masina respectiva era parcata la 1-2 m de trecere.
As dori sa stiu daca pot contesta PV de contraventie pentru acest motiv si care sunt pasii si sfaturile de urmat.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2013
naepot, utilizator
Cel mai recent răspuns: naepot , utilizator 09:18, 8 Martie 2013
Buna dimineata,
O sa atac in instanta .As dori sa stiu daca trebuie sa platesc jumatate din amenda in 48 ore si daca, in cazul nefericit in care nu voi avea castig de cauza, mai suport si alte costuri/consecinte.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal necordare prioritate pieton grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Citind pe acest forum despre intimplarile nefericite care le au unii soferi cu organele de politie, m-am hotarit sa prezint si eu problema mea, in ... (vezi toată discuția)
Contestatie - retinere permis neacordare prioritate pietoni snipe1975 snipe1975 Buna ziua, Mi-a fost retinut permisul de conducere, pentru 30 de zile pe motiv ca nu am acordat prioritate la pietoni pe trecere, la intersectia 13 ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - neacordare prioritate pieton ramona_30 ramona_30 buna seara.situatia este asa: la trecere de pietoni, nu vad nici un pieton pe sensul meu de mers, reduc viteza etc pt ca vazusem deja echipajul de politie de ... (vezi toată discuția)