avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... control repartitoare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

control repartitoare

Am auzit ca exista sigilii speciale sub forma unor benzi prevazute cu coduri de bare, care se aplica repartitoarelor astfel ca orice tentativa de violare a acestora poate fi depistata.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:58, 9 Martie 2013
Da, exista sigilii speciale pentru repartitoare care nu pot fi desprinse decat cu riscul mai mult decat evident de a fi rupte.
Sunt confectionate din hartie foarte subtire, au un lipici care rezista la caldura caloriferului si la apa. Sunt imprimate cu serie, asa incat pot fi si inventariate.
Practic, o data aplicat, repartitorul nu mai poate fi desprins decat rupand banda de hartie.

Aceste sigilii se gasesc, dupa stiinta mea, numai la firmele care monteaza repartitoare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Martie 2013
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratora ortenzia ortenzia Buna Ziua, Am nevoie de un sfat, va rog sa ma ajutati. M-am mutat in septembrie intr-un apartament. Pe fiecare calorifer erau montate repartitoare. Fiind ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari sally_daisy sally_daisy Buna dimineata, V-as ruga sa ma ajutati sa inteleg daca problema cu care ne confruntam in cadrul asociatiei de proprietari are vreo rezolvare si anume: Cei ... (vezi toată discuția)
Inaltimea la care se monteaza un repartitor de calorifer gev gev Iarna trecuta am platit foarte mult caldura in comparatie cu vecinii in conditiile in care am facut economie, inchizand caloriferele in camerele nefolosite ... (vezi toată discuția)