avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Refuzul de a te legitima - consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Refuzul de a te legitima - consecinte

Buna ziua,
Am o intrebare...Un politist ti-a cerut legitimarea, tu sa refuzi acest lucrul in prima faza, dupa care revii si dai alte date (datele altei persoane) si ulterior sa iti dezvalui adevarata identitate (declarare de date false). In acest caz se administreaza amenda penala sau doar contraventionala? In in cazul in care nu vrei sa semnezi aceasta amenda care sunt consecintele?

Cea mai buna solutie daca va considerati nedreptatit este sa contestati PV,este dreptul dvs si trebuie sa beneficiati de el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia locala. legitimare. gab93 gab93 Salut, Noaptea (ora 3) asta am iesit pur si simplu la un non-stop sa-mi iau un energizant. Surpriza, am fost oprit de politia locala si mi-au cerut sa ma ... (vezi toată discuția)
Amenda contravenþionalã conform legii nr. 61/1991 Caps Caps Bună ziua. Deşi speram să nu ajung niciodată într-o asemenea situaţie, iată că s-a întâmplat. În seara de 8 februarie am fost coborât din ... (vezi toată discuția)
Se poate anula o plangere contraventionala? BogdanMihalache BogdanMihalache Buna ziua, am facut o plangere contraventionala pentru o amenda primita pe baza legii 61/1991, privind linistea publica, pe motiv ca \\"am fortat intrarea ... (vezi toată discuția)