avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN. Incadrare activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN. Incadrare activitate

buna seara!

vreau sa desfasor o activitate tip talk fusion si anume lucrul cu banii . oamenii sa imi vireze bani pe cont la inregistrare si un abonament lunar iar eu sa le virez castigurile in functie de activitatea lor.

de ce as avea nevoie pentru a face posibila aceasta afacere si in ce cod caen se incadreaza? multumesc!.
Cel mai recent răspuns: clauale , utilizator 23:47, 9 Martie 2013
atunci , in alta tara este ok? cum ar fi ungaria ... dar putand racola membrii din romania ..
În acest caz verificaţi legislaţia din Ungaria.
ok , multumesc! am descoperit totusi ca exista in ro mijloace de a ''fenta'' sistemul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu reprezentantii regionali ai worldventures danrazvanionescu danrazvanionescu Reprezint un grup de oameni care au fost excrocati de WorldVentures in Romania ( o schema piramidala nou infiintata in Romania ) desi aceasta companie nu ... (vezi toată discuția)
Noua escrocherie tip piramidal! darkdesign darkdesign Buna ziua, sunt din Piatra-Neamt, am sa imi pastrez anonimatul dar am sa vin cu o informatie legata despre o Escrocherie tip Joc piramidal prestata de ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate - trebuie neaparat sa apartii unui grup? Bog91 Bog91 Buna. Doresc sa stiu daca contractele de adeziune care se vor face odata cu intrarea in vigoare a legii care obliga individul sa-si faca asigurare de ... (vezi toată discuția)