avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Document justificativ salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Document justificativ salarii

Conform legislatiei, care este documentul justificativ pentru plata salariilor, atat platite in numerar, cat si pe card? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mirela Durnea - Expert contabil , Contabil 10:29, 11 Martie 2013
Pentru plata salariilor numerar, dovada platii este statul de plata semnat de catre salariati, iar pentru platile pe card, borderourile intocmite catre banca. Aceste documente sunt si documente justificative pentru plata salariilor.
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2013
Mirela Durnea - Expert contabil, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sant documentele justificative? windwolf35 windwolf35 este legal sa se dea salariul pe dispozitie de plata? care sant documentele justificative care fac dovada platii salariului? poate sa le enumere cineva? ... (vezi toată discuția)
Intrebare mihaela495 mihaela495 Buna ziua, Am cateva intrebari daca se poate sa imi raspundeti. 1. Legat de plata salariilor la o SC cu mai multi angajati, este corect ca la o parte din ... (vezi toată discuția)
Dovada efectuarii salariilor WonderBoy WonderBoy Buna ziua. Am citit in Codul Muncii urmatoarea: [i] \" Art. 163. - (1) Plata salariului se dovedeste prin semnarea statelor de plata, precum si prin orice ... (vezi toată discuția)