avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Invatatoare sau profesoara? Am diploma de tehnician in ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Invatatoare sau profesoara? Am diploma de tehnician in activitati economice

Buna ziua.revin pe acest site cu alta intrebare...as vrea sa stiu daca doar cu liceul terminat(tehnician in activitati economice)pot profesa in invatamant?care dintre cele doua posturi exprimate in titlu as putea sa il profesez cu studiile mele?cui trebuie sa ma adresez daca se poate asa ceva...multumesc

Invatatoare, pentru pozitia de Profesoara se cer studii superioare.
Ce treaba are un liceu care acum elibereaza o diploma pe care scrie "tehnician in activitati economice" si care echivaleaza cu o diploma eliberata in vremurile apuse de liceele economice, cu postul de invatatoare :slap:? In opinia mea, niciuna. Si eu sunt absolventa al unui liceu economic, dar niciodata nu as fi putut deveni invatatoare. Contabila da...asta scrie pe diploma.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare invatamant dalia nicoleta dalia nicoleta lucrez ca educatoare, am aboolvit colegiul pedagogic, prin urmare ministerul invatamantului mi-a acordat dreptul de a profesa apoi am absolvit facultatea de ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, ... Daniela Surpanu Daniela Surpanu Bună seara! Am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, as avea vreo șansă să profesez în domeniul învățământului primar? (vezi toată discuția)
Calificari necuprinse in codul calificarilor din romania gabiec gabiec Nu am gasit in COR calificarile urmatoare: [b]Tehnician in gastronomie Tehnician in turism Organizator de banqeting[/b] Anul acesta tocmai vor iesi cateva ... (vezi toată discuția)