avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare onorariu de avocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare onorariu de avocat

Buna ziua tuturor! As dori sa imi dati un sfat in legatura cu o hotarare civila in favoarea mea. In procesul civil am fost in calitate de intimat, din cauza locului de munca. Nu puteam sa particip la sedinte, asa ca am mers la un avocat sa ma reprezinte. Onorariul as putea sa il recuperez ? va multumesc
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2013
AV. GABRIELA GERBER, Avocat
Cel mai recent răspuns: Ciprian Maftei , Consilier juridic 15:10, 11 Martie 2013
Daca acel avocat v-a taiat chitanta (si stiu ca asa a facut) si daca au fost solicitate cheltuieli de judecata, atunci, partea care a cazut in pretentii trebuie sa va achite acele cheltuieli de judecata, in concluzie, banutii ii recuperati de la cel ce a pierdut procesul.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu de succes poate fi ,,cheltuiala de judecata''? Simona Maria Simona Maria Buna ziua! Sunt avocat de putin timp si am urmatoarea situatie: am stabilit un onorariu de succes cu clientul; ajung in faza de executare si executorul imi ... (vezi toată discuția)
Recuperare onorariu de succes george1967 george1967 Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema legata de cheltuielile de judecata : Am incheiat un contract de asistenta cu un avocat ; Acesta mi-a cerut o ... (vezi toată discuția)
Avocat ce nu doreste sa plateasca dari la stat MissBabylicious MissBabylicious Buna ziua.Am un contract cu un avocat caruia i-am platit onorariul(in urma castigarii procesului) ,i-am cerut chitanta si a refuzat sa-mi taie chitanta ... (vezi toată discuția)