In legatura cu intrebarea care am postato acum 1 zi daca sotul poate intra in concediu de crestere a copilului,mi-ati raspuns ca poate,iar eu vam specificat ca as vrea sa stea sotul acasa (adica sa intre direct in CCC) iar dvs.mi-ati spus ca se poate si ca suma pe care o vom primi se calculeaza 85% din media veniturilor nete pe cele 12 luni,acum nelamurirea mea este ca sotul are pe cartea de munca brut:700 lei si net:560 lei iar patroana unde lucreaza i-a spus ca nu se poate calcula la el cum trebuie ca ar net pre mic si ca o sa i se de-a minimul de la stat adica 600lei+200 lei alocatia la copil!
Daca nu e asa,lamuriti-ma si pe mine va rog!
unde lucreaza are o vechime de 2 ani,deci am inteles aproape tot va sta acasa 11 luni vom primi 600 lei+200 lei iar apoi se va intoarce la munca si vom primi in continuare 500 lei pana face copilul 2 ani?
Este o eroare ... daca unul din parinti nu indeplineste conditiile pentru acordarea CCC si a indemnizatiei aferente, atunci celalalt parinte va putea sta in CCC un an sau 2 ani fara niciun impediment ...
Daca parintele care a intrat in CCC va dori sa revina inainte de expirarea duratei CCC la serviciu , atunci va putea beneficia de stimulentul de insertie in valoare de 500 lei pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.
Indemnizatie copil
haba
Buna seara, as dori sa stiu cum se poate obtine indemnizatia de copil, avand in vedere ca eu sunt casnica, iar concubinul meu lucreaza de 1 luna de zile,.ce ... (vezi toată discuția)