avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator de bloc care fura pe rupte..
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator de bloc care fura pe rupte..

Cine in afara de primarie poate face un control inopinant unei administratore de bloc care fura din banii nostrii,ne pune penalizari la penalizari...nu vrea sa ne arate facturile de la furnizori...tot comitetul de cenzori sunt mana in mana,...la primarie are relatii...va rog daca stie cineva ce pasi si unde trebuie sa apelam.
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 21:20, 14 Martie 2013
O cerere in scris facuta catre presedintele asociatiei in care sa cereti sa vizualizati facturile fiecarui furnizor si penalizarile pe care le aplica acestia ati facut? Prin lege presedintele,administratorul sunt obligati sa va raspunda tot in scris.De unde ati tras concluzia ca cele de acasa sunt bune? Indiferent daca se face inopinant sau nu acest control (in cazul unei expertize nu se poate inopinant;) pentru ca trebuiesc formulate obiectivele expertizei si expertii trebuie sa ceara anumite acte si sa le primeasca pe baza unui proces verbal(deci oricum doamna poate avea timp sa le aduca de acasa); daca exista nereguli si exista acte duble se poate observa foarte usor in functie de incasari si plati ,rulaje,chitantiere si alte metode :D
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2013
CRINA1, utilizator
Pana acum cat ati platit pentru penalitati ( suma aproximativa) ?.
In primul rand mergeti la furnizori (apa c si r ,en. electrica ,lift, gunoi )si interesativa de plata facturilor. De regula furnizori sunt f amabili mai ales cand sunt restante. Daca nu sunt restante la furnizori si nu sunt restantieri multi asteptati rezolvarea in cadrul asociatiei.
Daca considerati ca afiseaza una si arhiveaza alta, fotografiati listele afisate.
Un aparat de 7 MP poate fotografia o pagina A4 la o rezolutie suficienta pentru a fi citita.
Daca este cazul faceti mai multe poze suprapuse partial ca sa aveti toata lista in imagine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul asociatiei de locatari Mychaela24 Mychaela24 Buna ziua, numele meu este Mihaela si am o mare nelamurire cu privire la administratora asociatie de locatari. Toate problemele au inceput acum 1 an de zile, ... (vezi toată discuția)
Penalitati la o asociatie de proprietari carymen carymen buna, tuturor! am o asociatie de proprietari unde domnul administrator pentru neplata la scadenta a calculat penalitati de 0,2%pe zi intarziere(cf.aga), dar in ... (vezi toată discuția)
Plata penalitati chiar daca esti cu obligatiile la zi regatzeanu regatzeanu Sunt cu plata obligatiilor la zi dintotdeauna. Nelamurirea mea este legata de faptul ca suma de plata include si o valoare colectata de la mine pentru a ... (vezi toată discuția)