avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Unde sa gasesc lista practicienilor in insolventa ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Unde sa gasesc lista practicienilor in insolventa agreati ANAF?

Stimati domni/doamne, ma intereseaza unde as putea gasi lista practicienilor in insolventa agreati ANAF, am tot cautat pe anaf dar nu am gasit, eu sunt din Cluj Napoca. Un avocat practician in insolventa mi-a spus ca este o mare diferenta in modul in care pun problema acesti practicieni agreati, in sensul ca sunt mai mult de partea statului.Este oare adevarat?
Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 18:33, 12 Martie 2013
Incercati aici:
[ link extern ]
In privinta partinirii....sunt agreati de ANAF tocmai pentru a asigura evitarea evaziunii fiscale, macar in ultimul ceas de existenta a firmei!!Sa fiti sigur ca nu vor savarsi abuzuri in favoarea statului.
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2013
nucu$, utilizator
deontologic practicianul in insolventa nu este nici de partea creditorului - statul- nici de partea debitorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire in privinta partilor thinzebra thinzebra Buna ziua, am primit aceasta condamnare in martie 2019: SM Inculpat SC SSH HIDROSERV SA - ÎN INSOLVENŢĂ Parte civilă COMUNA SANMARTIN, JUD. CLUJ ... (vezi toată discuția)
Numire lichidator bobeica 1976 bobeica 1976 Buna seara, As dori sa stiu daca in cazul in care tribunalul a dat o sentinta definitiva de dizolvare a unei societati pe data de 14 octombrie 2009 la din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În urma unui control anaf al unei firme (pe 6 ani ... AdrianSTON AdrianSTON Bună ziua! În urma unui control anaf al unei firme (pe 6 ani în urmă), aceștia au găsit marfă care a fost luată pe persoană fizică. Problema este că ... (vezi toată discuția)