LIVIU NISTEA 
	    	Utilizator

LIVIU NISTEA 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

myr 
	    	Utilizator

myr 
	    	Utilizator	    

ContSters257414 
	    	Utilizator

ContSters257414 
	    	Utilizator	    

De asemenea, stagiul minim de cotizare - 12 luni - pentru a se putea benefica de somaj este stabilit pentru o durata a timpului de munca de 8 ore./zi.
Astfe, in cazul unui c.i.m. cu 4 ore/zi , stagiul de cotizare pentru somaj este de 24 de luni, echivalentul celor 12 luni cu norma intreaga
 VLADUTZA07	                   

In cazul in care am 2 contracte de munca, unul cu norma întreaga începând cu 01.11.2017 și unul cu timp partial din 01.08.2018 ( la angajatori diferiți) ... (vezi toată discuția)
	                    VLADUTZA07	                   

In cazul in care am 2 contracte de munca, unul cu norma întreaga începând cu 01.11.2017 și unul cu timp partial din 01.08.2018 ( la angajatori diferiți) ... (vezi toată discuția)

Pop Cristina	                   

As vrea sa aflu va rog daca cumva suspendarile contractului de munca , concediile de studii si contractul de munca facut doar pe 2 ore de munca afecteaza la ... (vezi toată discuția)
	                    Pop Cristina	                   

As vrea sa aflu va rog daca cumva suspendarile contractului de munca , concediile de studii si contractul de munca facut doar pe 2 ore de munca afecteaza la ... (vezi toată discuția)

Danca dacian	                   

Buna ziua . Sunt angajat in 2 locuri . Unu de 20 de ore pe luna . Si unu de 8 ore pe zi 160 luna . 
 Si am avut un concediu medical de  5 zile . La actualul ... (vezi toată discuția)
	                    Danca dacian	                   

Buna ziua . Sunt angajat in 2 locuri . Unu de 20 de ore pe luna . Si unu de 8 ore pe zi 160 luna . 
 Si am avut un concediu medical de  5 zile . La actualul ... (vezi toată discuția)