ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Sanctiunea pentru circulatia fara o polita RCA valabila presupune o amenda cuprinsa intre 1.000 si 2.000 lei, precum si retinerea certificatului si placutelor de inmatriculare.
 Ene  Dragos 
	    	Consilier juridic

Ene  Dragos 
	    	Consilier juridic	    

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

lameru	                   

Am si si eu o problema, daca ma puteti ajuta cu un sfat:
Am mers cu masina unui amic si din graba am uitat sa verific actele, prin Gheorgeni ma oprit un ... (vezi toată discuția)
	                    lameru	                   

Am si si eu o problema, daca ma puteti ajuta cu un sfat:
Am mers cu masina unui amic si din graba am uitat sa verific actele, prin Gheorgeni ma oprit un ... (vezi toată discuția)

sergiulica111	                   

Buna ziua,am o nelamurile in legatura cu o amenda.Eu sunt asociat unic al unei firme de taxi.in data de 26.05 unul dintre soferi a tamponat usor o alta masina ... (vezi toată discuția)
	                    sergiulica111	                   

Buna ziua,am o nelamurile in legatura cu o amenda.Eu sunt asociat unic al unei firme de taxi.in data de 26.05 unul dintre soferi a tamponat usor o alta masina ... (vezi toată discuția)

amaria72	                   

Buna seara!
Am avut un accident fara victime intr-o intersectie semaforizata. Eu semnalizasem schimbarea directiei de mers la stanga,si dupa asigurare,am ... (vezi toată discuția)
	                    amaria72	                   

Buna seara!
Am avut un accident fara victime intr-o intersectie semaforizata. Eu semnalizasem schimbarea directiei de mers la stanga,si dupa asigurare,am ... (vezi toată discuția)