avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs dupa apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs dupa apel

1. La care instanta se introduce cererea de suspendare a executarii unei hotarari din apel?
2. Recursul catre Curtea de Apel se poate inainta inainte de comunicarea hotararii?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 18:56, 13 Martie 2013
Inca o intrebare: daca partea interesata poate sa puna in executare sentinta pe baza unui certificat de grefa, cealalta parte nu poate cere suspendarea executarii, tot pe baza aceluiasi certficat, asa, de dragul "eticii si echitatii"?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta competenta pt cererea de suspendare provizorie a executarii Krissia . Krissia . 1. Am un litigiu de munca, in care am castigat, dandu-se o sentinta pe fond in acest sens. Ulterior, am constatat ca desi exista in cuprinsul hotararii ... (vezi toată discuția)
Cum se face pentru repunere pe rol proces.? - un proces a fost ... oanaportar oanaportar cum se face pentru repunere pe rol proces.? - un proces a fost suspendat cât s-a judecat alt proces - procesul judecat a fost câștigat - acum trebuie ... (vezi toată discuția)
Care va fi data prescrierii ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog din suflet sa imi spuneti: 1. - la ce data se prescrie dreptul de a cere intoarcerea executarii silite, daca hotararea in baza careia ... (vezi toată discuția)