avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu de incadrare minim pt persoane cu studii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu de incadrare minim pt persoane cu studii superioare

Buna ziua !

Va rog sa-mi spuna cineva cu cat pot angaja o persoana cu studii de Drept, pe o functie care nu are nici o legatura cu studiile. Este obligatoriu un salariu conform studiilor ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 23 Aprilie 2013
Buna ziua,

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si va rog sa ma ajutati cu o parere. Am studii superioare si sunt angajata cu contract de munca de 8 ore la un angajator. Mi s-a propus inca un job de catre o alta intreprindere. Insa mi se va face contract pe 4 ore, iar salariul net este de 400 ron. Sunt incadrata corect ca si salariu la 4 ore avand in vedere ca am studii superioare si ca functia pe care o s-o am este una pentru studii superioare?
Salariul il negociati cu angajatorul si daca nu va convine nu acceptati postul respectiv.
alina_ele

Da, sunteti incadrata corect .. asa cum am mai spus , angajatorul este obligat sa va acorde salariul minim brut pe economie indiferent de studiile necesare ocuparii acelei functii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim difera in functie de studiile angajatului ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Salariul minim difera in functie de studiile angajatului ? Adica este obligatoriu conform legii ca un angajat cu studii superioare sa primeasca un ... (vezi toată discuția)
Incadrare salariu elyanasmash elyanasmash Buna ziua, Pentru calificati fara studii superioare, care este salariul de incadrare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Completare revisal cod1 cod1 Buna ,firma privata a persoanei in cauza doreste sa stie daca poate fi trecuta in Revisal contabil sef (pt semnare declaratii si bilant )si platit cu salariul ... (vezi toată discuția)