Buna ziua! Sunt in proces cu angajata mea, care a produs un minus la inventar. Minusul e dovedit prin acte contabile, insa ea se apara nerecunoscand paguba produsa si ca semnatura de pe fisa postului nu e a ei. Aceata fisa i s-a inmanat pentru a fi citita iar eu am verificat daca e semnata dupa mult timp. Acum, are vreo importanta aceasta fisa? S-a cerut expertiza grafoscopica, dar daca e e ferm convinsa ca nu a semnat-o a fost deacord.
Din ce-am mai citit pe aici pe forum in legatra cu fisa postului, poate raspunde patrimonial si fara aceasta, concluzia mea: daca la interogatoriu a zis ca avea gestiune, acum nu mai trebuie decat sa se demonstreze ca ea a semnat contractul de munca, nu? Avand in vedere ca nu a recunoscut ca a semnat acest contract.
Daca nu mai recunoaste semnarea contrcatului de munca , va trebui dovedit contrariul .. asa cum v-am amai spus, apararea dvs va trebui sa fie bazata mai mult pe raspunsul salariatei la interogatoriu unde a recunoscut acele aspecte ...
Am discutat astazi cu avocatul si a spus in felul urmator. Daca nu sunt semnate de ea vreo 3 fise din inventar, este caz pierdut, ca mai bine renuntam ca nu putem dovedi paguba.