Apreciez raspunsurile dumneavoastra si va multumesc. Posibil sa nu inteleg, dar poate imi spuneti dumneavoastra care este dreptul de care depinde solutionarea celei de-a doua contestatii, aceea cu concedierea. Au fost concediate pentru ca au lipsit de la locul de munca. Din cate spune codul muncii suspendarea cim se produce in anumite conditii strict prevazute, insa nu este prevazuta si lipsa de la locul de munca pentru ca au contestat o delegare. In consecinta, care este dreptul la care faceti dumneavoastra referire si pe care art.244 alin.1 il cere a fi demonstrat pentru a se dispune suspendarea ??? Pentru ca, sincer, eu nu il vad. Dar, poate, cu experienta dumneavoastra si cu amabilitate, mi-l aratati, ca sa pot iesi si eu la lumina. Inteleg ca vorbiti din experienta.
Multumesc
Gabriela Pintea a scris:
Eu nu faceam referire la actiunile dvs., pe care nu le-am comentat ori judecat, ci ma refeream strict la masura dispusa de instanta judecatoreasca.
Este de domeniul evidentei ca in cauza erau aplicabile dispozitiile art. 244, alin. (1), pct. 1) Cod procedura civila.
Am retinut, citind topicul, ca vreti numai opinii intemeiate. Asta nu inseamna ca veti si invata si intelege ceea ce altii au invatat dupa multi ani de experienta in domeniul dreptului.