avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru de mediu, taxa de poluare, HJ, situatie ciudata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru de mediu, taxa de poluare, HJ, situatie ciudata

Avand in vedere noua lege care intra azi 15 Martie privind inmatricularea autovehicolelor, va rog am o intrebare..
In cazul in care un proprietar a adus o masina din Germania si a obtinut in instanta scutirea de taxa/inmatricularea fara plata taxei de poluare, dar acesta nu a inmatriculat autoturismul, a pastrat-o in garaj cu numere de germania...a asteptat timp de un an acesta HJ, acum doreste vanzarea autoturismului..ce se va intampla ...urmatorul proprietar va plati timbrul de mediu???

"pentru autoturismele rulate pentru care s-a dispus de catre instante restituirea sau inmtaricularea fara plata unei taxe de poluare/ de inmatriculare. Timbrul de mediu in aceasta situatie va fi achitat tot cu ocazia ocazia transcrierii dreptului de proprietate"
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:18, 15 Martie 2013
Cititi acest topic, este si cazul dvs :
www.avocatnet.ro/content/for...

dar si acest articol :
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto matey2000 matey2000 buna ziua am o intrebare ,recent am incheiat un contract de leasing trebuie sa mai platesc taxa de timbru daca am platit la inceputul contractului taxa de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto craciun_silviu craciun_silviu Buna ziua, Stiti cumva cum as putea inmatricula si eu o masina fara sa mai platesc timbru de mediu(mentionez ca masina este inscrisa in RO insa nu are taxa ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu LISA2000 LISA2000 Buna ziua! Taxa de mediu (taxa auto),achitata in anul 2014 mai poate fi recuperata? Multumesc! (vezi toată discuția)