avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare ?

Buna ziua !
Va rog sa-mi spuneti unde[pe ce site sau la ce oficialitati] pot afla daca unei persoane angajate de mai mult de doua luni i s-a intocmit contract de munca ?
Mentionez ca,desi a solicitat,nu i s-a inmanat un exemplar al contractului de munca sau adeverinta de salariat necesara la medicul de familie !
Multumesc anticipat,o zi frumoasa !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:43, 15 Martie 2013
Niciuna din intrebarile postate de dvs nu duce la concluzia exprimata de dvs ... un c.i.m. semnat si netransmis in REVISAL sau necomunicat partii nu are semnificatia neincheierii in forma scrisa a cim ...

Netransmiterea in REVISAL a c.i.m. nu are nicio relevanta asupra valabilitatii c.i.m. .. Nici HG 500/2011 si nici Codul Muncii nu prevad transmiterea in REVISAL ca o condtitie ad validitatem a c.i.m.

Daca intrebarea userului viza existenta contractului ,intocmirea lui , cum va puteti sustine ultima afirmatie ca este vorba despre un contract semnat (?)Daca salariatul ar fi semnat un contract, ar fi stiut ca exista si nu ar mai fi cautat daca s-a intocmit sau nu cim, nu s-ar mai fi indoit de existenta lui Ce legatura are valabiltiatea contractului fata de situatia de speta?
Cred ca era vorba despre afirmatiile dvs , userului i-am raspuns deja in primul mesaj al meu ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim Andreea_Barbut Andreea_Barbut Dacă CIM pe ultima pagina unde apare data la care a fost înmânat de catre angajator nu este scrisul meu. Este un alt scris pot să in judecata compania pt ... (vezi toată discuția)
Verificarea contractului de munca doandaiondan doandaiondan Buna ziua! As dori sa stiu daca a fost depus contractul meu de munca,si cu ce data? (vezi toată discuția)
Contract individual de munca gabisim gabisim Buna ziua am urmatoarea intrebare in legatura cu Contract individual de munca . Avem la nivel de institutie incheiat un contract colectiv de munca incheiat ... (vezi toată discuția)