avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Selectia asociatiilor si fundatiilor pentru acordarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Selectia asociatiilor si fundatiilor pentru acordarea de subventii de la bugetul de stat

Programul de subventionare a asociatiilor si fundatiilor de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, derulat in baza prevederilor Legii nr. 34/1998 privind acordarea unor subventii asociatiilor si fundatiilor romane cu personalitate juridica care infiinteaza si administreaza unitati de asistenta socialasi a Normelor metodologice de aplicare a legii aprobate prin Hotararea Guvernului nr.1153/2001 cu modificarile si completarile ulterioare
Informatii.
Cererea insotita de documentele prevazute in norme se depune la registratura Ministerului muncii pana la 28 martie 2013, ora 16,30.
Sursa: [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 15 Martie 2013
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Servicii ingrijre batrani la domiciliu lucianrosca lucianrosca As vrea sa stiu ce conditii/autorizatii trebuie avute/obtinute pentru ingrijirea de batrani la domiciliul lor si pentru organizarea de excursii cu cazare a ... (vezi toată discuția)
Legi de protectie sociala - este adevarat ca numarul lor este de 280? teodora.nenciu teodora.nenciu Pe un post de televiziune Silviu Prigoana afirma ca sunt 280 de legi de protectie sociala. Exista vreo posibilitate de a le gasi pentru a putea afla care ... (vezi toată discuția)
Programul "mihail kogãlniceanu" ContSters257414 ContSters257414 [i]IMM-urile pot accesa, din [b]4 aprilie[/b], prin programul \\"Mihail Kogălniceanu\\", o linie de credit de 400.000 de lei anual/întreprindere cu dobânda ... (vezi toată discuția)