avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Rabla - cum predau masina la REMAT?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Rabla - cum predau masina la REMAT?

am o masina veche cum pot lua legatura sa o dau la rabla.va rog
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 13:02, 17 Martie 2013
Inca Nu a inceput programul Rabla pentru 2013. Asteptam!
Principala noutate de anul acesta 2013 la Programul Rabla este cresterea valorii tichetului de casare la 1.500 de euro, adica 6.600 de lei.
Masina se preda la REMAT, la agentii colectori autorizati din zona dvoastra.
.
Cand se apropie termenul pt inceperea "programului rabla", solicitati si un certificat fiscal, acesta fiindu-va necesar la societatea unde predati masina. Trebuie sa aveti impozitul achitat la zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rabla 2013 anelecavon anelecavon Bună ziua, Vă rog frumos să-mi răspudeţi la două întrebări: 1. Dacă tichetul pentru programul rabla 2013 este transmisibil ?, 2. Dacă ... (vezi toată discuția)
Rabla 2011 Plumber1909 Plumber1909 De curand a aparut ghidul de finantare pentru programul Rabla 2011(ordinul 772/2011 al ministrului mediului MO105/10 febr 2011). Fata de anul trecut este o ... (vezi toată discuția)
Buna seara.......stie cineva raspunsul la intrebarea urmatoare? ... deziluzietotala deziluzietotala Buna seara.......Stie cineva raspunsul la intrebarea urmatoare? DE CE MI SE CERE CA MASINA PE CARE O DUC LA REMAT ( pentru tichetul \"rabla\" ) SA AIBA ... (vezi toată discuția)