Lucian Huzum 
	    	Consilier juridic

Lucian Huzum 
	    	Consilier juridic	    

Lucian Huzum, Consilier juridic
 Lucian Huzum, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 Popesku	                   

Buna ziua , am mostenit o Dacia de la tatal meu care a decedat . Mai am un frate si masina vreau sa o inmatriculez pe numele meu dar trebuie platit timbrul de ... (vezi toată discuția)
	                    Popesku	                   

Buna ziua , am mostenit o Dacia de la tatal meu care a decedat . Mai am un frate si masina vreau sa o inmatriculez pe numele meu dar trebuie platit timbrul de ... (vezi toată discuția)

elina20099	                   

Buna ziua. Conform certificat de mostenitor , am mostenit un autoturism ,in urma decesului tatalui meu. Am gasit  cerere model, catre Administratia Finantelor ... (vezi toată discuția)
	                    elina20099	                   

Buna ziua. Conform certificat de mostenitor , am mostenit un autoturism ,in urma decesului tatalui meu. Am gasit  cerere model, catre Administratia Finantelor ... (vezi toată discuția)

costion	                   

am si eu un renault de inmatriculat.mai pot inmatricula pe partaj?
am inteles ca ar mai merge pana la 1 sept.sunt progr la rar pe 19 aug.
asi avea timp daca ... (vezi toată discuția)
	                    costion	                   

am si eu un renault de inmatriculat.mai pot inmatricula pe partaj?
am inteles ca ar mai merge pana la 1 sept.sunt progr la rar pe 19 aug.
asi avea timp daca ... (vezi toată discuția)