avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copil

buna ziua,aveti stiinta,alocatia mare de 42 lei pentru copii peste 2 ani se va mai mari, ca valoarea aceasta e bataie de joc si daca esti mama singura iti moare copilul de foame.De ce au mai dat-o asa mica daca sunt asa saraci si nu au pentru copii,ca pentru ei si viata lor demnitarii au sume fabuloase.asta sau nimic e totuna.sa se propuna totusi o marire,de ce dorm toti in parlament,e vorba de niste copii si asa napastuiti ca se nasc in Romania.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:26, 16 Martie 2013
Pana in prezent nu exista niciun proiect de act normativ in acest sens ... :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatii copii Skripek Georgeta Monica Skripek Georgeta Monica A intrat in vigoare marirea alocatiilor de copii in anul acesta de 150 la copii intre varstele 2-18? (vezi toată discuția)
Daca nu am venit, de ce mi-a majorat pensia alimentara ? Gagiu vasilica Gagiu vasilica Buna ziua am dat penie la doi copii dintre care fata a facut varsta de 18 ani.si le dadeam la amndoi suma de 200 lei .dupa ce mia scos fata a ramas la baiat de ... (vezi toată discuția)
Cum pot scoate copilul din tara fara acordul tatalui Ana enache Ana enache Buna ziua am divortat acum 3 ani si am un copil de 5 ani copilul este incredintat pe adresa mea dar custodie comuna a fost obligat la plata pensiei dar el nu a ... (vezi toată discuția)