avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Raspuns la procesul-verbal OPC, ca urmare a unei ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Raspuns la procesul-verbal OPC, ca urmare a unei sesizari

Buna ziua
un client a facut o sesizare referitorare la o lucrare a firmei noastre (tamplarie pvc cu geam termopan), urmand ca noi sa dam raspuns opc, conform procesului verbal intocmit de inspectorii opc.
va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa contina acest raspuns al nostru, daca exista formular pentru raspuns, alte detalii
va multumesc
raspundeti la ce va solicita opc confirmand sau infirmand argumentat cele stabilite de ei. nu exista formular tip.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobari pentru montare ferestre termopan gheorghe200 gheorghe200 Este nevoie de aprobari de la autoritatile statului sa montez feterestre termopan cu timplarie pvc la un imobil din zona cu statut special? Lucrarea a fost ... (vezi toată discuția)
Reclamatie termopane reclamanta reclamanta buna ziua pe data de 21.06. 2012 mi s-au montat geamuri termopan pentru inchiderea balconului de catre o firma cu acest obiect de activitate. inchiderea ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract arhivarul arhivarul Buna seara ! In urma cu 4 luni , am incheiat un contract cu o firma pentru montarea de tamplarie PVC cu geam termopan , am achitat integral contravaloarea ... (vezi toată discuția)