ioneladragu 
	    	Utilizator

ioneladragu 
	    	Utilizator	    

DoinaDMM 
	    	Utilizator

DoinaDMM 
	    	Utilizator	    

ioneladragu 
	    	Utilizator

ioneladragu 
	    	Utilizator	    

ioneladragu, utilizator
 ioneladragu, utilizator 	
			 ioneladragu 
	    	Utilizator

ioneladragu 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 ContSters268276	                   

Buna ziua, am si eu o intrebare legata de executarea silita.
O cunostinta a mamei a rugat-o acum un an de zile aprox. sa mearga sa gireze cu pensia pentru a ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters268276	                   

Buna ziua, am si eu o intrebare legata de executarea silita.
O cunostinta a mamei a rugat-o acum un an de zile aprox. sa mearga sa gireze cu pensia pentru a ... (vezi toată discuția)

Mariana Lenuta	                   

Buna ziua  , ma numesc Florin. In urma cu ceva vreme tata a facut un imprumut la banca destul de maricel mama nefiind implicata cu absolut nimic. NU s-a girat ... (vezi toată discuția)
	                    Mariana Lenuta	                   

Buna ziua  , ma numesc Florin. In urma cu ceva vreme tata a facut un imprumut la banca destul de maricel mama nefiind implicata cu absolut nimic. NU s-a girat ... (vezi toată discuția)

luciano2014	                   

buna ziua, In urma cu 10 anii, parintii mei au trecut prin divort,acesta sa terminat acum 7 anii, tata a locuit singur, mama plecata, el a ramas datorita ... (vezi toată discuția)
	                    luciano2014	                   

buna ziua, In urma cu 10 anii, parintii mei au trecut prin divort,acesta sa terminat acum 7 anii, tata a locuit singur, mama plecata, el a ramas datorita ... (vezi toată discuția)