avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită doresc un model de adresa catre un executor ...
Discuție deschisă în Executare silită

doresc un model de adresa catre un executor judecatoresc

model de adresa de amanre executare silita intre persoane fizice pe cale amiabila
Nu exista vreun model, va recomand sa mergeti sa vorbiti personal cu executorul, puteti ajunge la o intelegere de plata.
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament societate telefonie mobila croitoru_alina_maria_livia croitoru_alina_maria_livia Buna ziua, Am avut un abnament la vodafone 2 ani de zile pe care l-am prelungit inca 2 ani.Nu mi-am mai platit abonamentul de 1 an jumate.Am primit o ... (vezi toată discuția)
Este un abuz al societatii de recuperari creante? ContSters115010 ContSters115010 Buna ziua ,a, si eu unele nelamuriri si sper sa ma ajutati cu explicatii.in anul 2006 am facut un credit la banca si nu am mai platit ratele si primesc ... (vezi toată discuția)
Restanta banca gabriela donoiu gabriela donoiu In ultimul an,datorita faptului ca am fost in somaj,am ajuns la o restanta la banca de aproximativ 5000 de lei.Azi am fost sunata ca va veni un executor care ... (vezi toată discuția)