avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Inregistrare la Adm. Financiara a Biroului de Mediator
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Inregistrare la Adm. Financiara a Biroului de Mediator

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspus la urmatoarea situatie: trbuie sa declar la Administratia Financiara Biroul de Mediator. am toate actele necesare DAR in 2011 am deschis un PFA (inca activ) pe care l-am declarat la Adm. Financiara si am primitde la ei Certificatul de Inregistrare Fiscala (CIF).
In aceste conditii ce am de facut?
Adica pot merge pe acelasi CIF, in sensul ca pot incepe activitatea de mediator iar la sfirsitul anului voi depune Decl. 200 pentru ambele activitati?
Sau trebuie sa ii anunt ca am inceput si o alta activitate ca profesie libera?
Cel mai recent răspuns: ContSters274841 , utilizator 14:12, 19 Martie 2013
Cea de-a doua variantă .Adică fiecare activitate cu CIF-ul ei .
Trebuie sa mergeti la Administratia Fin. sa va inregistrati Biroul de mediator si sa va elibereze un CIF pentru aceasta activitate .

Bafta !
trebuie sa completati declaratiile 070 si 220. pe CIF-ul existent va fi inregistrata aceasta noua activitate pe care dvs o veti evidentia distinct in contabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa declaratii de inregistrare mariana drm mariana drm Buna ziua Am infiintat un PFA vineri 14 nov 2014 . Am gasit peste tot ca la inregistrarea la adm fin trebuie depusa decl 220 , dar nu am gasit deloc ... (vezi toată discuția)
Administratie financiara julyana2010 julyana2010 Ca PFA cu domiciliul din CI in sec 4 si cu sediul social in sec 2...la care Administratie Financiara, trebuie sa merg pentru a depune declaratiile de ... (vezi toată discuția)
Nr registrul comertului adina_elena adina_elena As vrea si eu sa stiu daca pentru a emite facturi in calitate de PFA (traduceri) este nevoie sa fiu inregistrata si la Registrul Comertului sau este de ajuns ... (vezi toată discuția)