avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce urmeaza dupa pronuntare ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce urmeaza dupa pronuntare ?

Buna ziua,

In cursul saptamanii trecute am avut o ultima infatisare in cadrul unui partaj judiciar, a fost nevoie pentru deliberari sa se amine pronuntarea pentru saptamana aceasta, am observat astazi pe site-ul judecatoriei ca instanta admite actiunea, cu drept de recurs in termen de 15 zile de la comunicare, intrebarea mea este eu, in calitate de reclamant, ce urmeaza sa fac acum, sa astept sa treaca cele 15 zile iar dupa aceea sa astept sa-mi vina acasa hotararea judecatoreasca ce tine loc de act autentic?

Sau trebuie sa fac alte demersuri?

Precizez ca partajul l-am facut prin acord de mediere si de aceea nu stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru a finaliza acest proces.

Va multumesc mult,

PF
Cel mai recent răspuns: PetruF , utilizator 22:19, 19 Martie 2013
Bun, asa voi face !

Va multumesc mult !!!

PF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces fond conflict de munca niculinapopa niculinapopa Am avut un conflict de munca cu societatea unde am lucrat.s-a judecat la fond si asteptam pronuntarea ,la adresa conventionala ,adica la cabinetul avocatului ... (vezi toată discuția)
Hotarare tribunal- program vizitare minor lonita lonita Buna ziua. Am deschis un proces la judecatoria de sector pt program vizitare, finalizat in iulie 2011. Nemultumit de decizie am inaintat apel la Tribunalul ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani rovineta brutus01 brutus01 am castigat in instanta anularea procesului verbal pentru lipsa rovinietei ,sentinta este supusa recursului in termen de 15 zile.dupa trecerea acestei perioade ... (vezi toată discuția)