avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general predare-primire
Discuție deschisă în Contabilitate în general

predare-primire

Cand o societate comerciala inchiriaza un spatiu comercial cu mijloace fixe si obiecte de inventar unei alte societati comerciale, se incheie un contract de inchiriere din care face parte Anexa 1-proces de verbal de predare primire, proces verbal din care fac parte si listele de inventariere. Ei, bine, intrebarea mea este : aceste liste de inventariere trebuie sa fie completate de comisia de inventariere exact cu cele ce se predau? Sau se completeaza listele date de contabila de gestiune cu obiectele scriptice, cu minusuri si cu plusuri?
Cel mai recent răspuns: dorel13 , utilizator 18:01, 20 Martie 2013
multumesc frumos de raspuns, imi va fi de f. mare folos ceea ce ati postat dar intrebarea mea se refera strict la predare primire a unui spatiu comercial intre 2 societati. V-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns.Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model proces verbal inventariere jacquelline jacquelline Va rog sa ma ajutati cu un model de proces verbal de inventariere anuala, pentru stocurile de materii prime cu minusuri la inventar (vezi toată discuția)
Inventar in timpul anului andreea_florentina andreea_florentina Buna ziua , Daca doresc sa fac un inventar la produsele din gestiune , documentele care se fac sunt similare cu cele de la invantarul anual? Trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)