Buna ziua! Am fost data in judecata pentru ca aveam restanta la plata intretinerii 1200 lei si am avut prima infatisare pe 7.03.2013, infatisare la care nu m-am prezentat, insa pana la acea data eu mi-am platit datoria si am ajuns cu intretinerea la zi. Intre timp mi-a venit citatie pentru infatisarea din 11.04.2013, in care ma instiinteaza ca am de plata 200 lei(intretinerea pe ianuarie 2013). Va rog din suflet sa-mi spuneti daca acei 200 lei mai faceau obiectul procesului (in felul acesta voi avea la fiecare infatisare, in functie de cum se afiseaza intretinere, restanta) si daca la finalul procesului voi participa la plata cheltuielilor de judecata. Va multumesc!
Faceti dovada catre instanta de judecata ca anterior primului termen de judecata ati achitat debitul care formeaza obiectul actiunii
Instanta de judecata va dispune respingerea actiunii asociatiei de proprietari,ca fiind fara obiect
Asociatia putea actualiza suma de plata, ca fiind restanta, daca termenele procesului s-au prelungit.
Dv. va prezentati in instanta la urmatorul termen cu chitanta, aratati ce ati platit si ce a ramas neachitat, luandu-va angajament de plata in fata instantei.
Multumesc, dar nu ma pot prezenta la instanta(din motive personale)...este vre-o problema?Daca pana pe 11.04.2013 o sa-mi platesc datoria....o sa intru la plata cheltuielilor de judecata? Va multumesc mult.
Puteti sa imputerniciti pe altcineva sa va reprezinte interesele in fata instantei daca dumneavoastra nu puteti sa va prezentati la data precizata in citatie.