avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN garderoba
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN garderoba

Buna ziua,
Detin un S.R.L care se ocupa de comercializarea articolelor textile in spatiu comercial, si as dori sa adaug acestei firme un cod caen pentru a fi legal cu o garderoba. Mai exact doresc sa ofer serviciul de garderoba la diferite evenimente si binenteles diferite locatii. Din cate stiu trebuie sa-mi cumpar o casa de marcat noua cu sediul volant.
Va rog sa ma ajutati cu acest cod CAEN.

Multumesc anticipat
9609 Alte activităţi de servicii n.c.a

Bafta cu garderoba =D>
Multumesc mult pentru raspuns.

Cod CAEN pentru "Alte activitati de servicii n c a 9609"
Alte activitati de servicii n.c.a. 9609. 9609 Alte activitati de servicii n.c.a. Aceasta clasa include: -activitati de astrologie si spiritism -servicii personale cu caracter social, cum ar fi servicii de escorta, servicii de stabilire a intalnirilor, servicii ale agentiilor matrimoniale -servicii de ingrijire a animalelor de companie cum ar fi: plimbatul, imperecherea, gazduirea si dresajul -servicii ale organizatiilor genealogice -activitati ale studiourilor de tatuaj si piercing -servicii ale lustragiilor, hamalilor, valetilor pentru parcarea masinilor etc. -exploatarea masinilor si aparatelor care ofera servicii personale pe baza de monezi (cabine fotografice, cantare, aparate de masurare a tensiunii sanguine, cutii pentru pastrarea obiectelor ce functioneaza pe baza de monezi etc.) Aceasta clasa exclude: -activitati veterinare, vezi 7500 -masini de spalat ce functioneaza pe baza de monezi, vezi 9601 -masini pentru jocuri de noroc sau alte jocuri ce functioneaza pe baza de monezi, vezi 9200


NU SPUNE NIMIC DE GARDEROBA
Alte activitati de servicii n c a, adica servicii neclasificate altundeva.

Insa, ca sa nu mai aveti nici un dubiu si sa rezolvati si problema, mergeti la biroul juridic asistenta de la Registru Com. (oricum trebuie sa ajungeti acolo) ... si mai apoi ne spuneti si noua daca v-au incadrat in alta parte. Asteptam cu interes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ii pentru prestarea serviciului de barman la terți. Iorga Nicu Iorga Nicu Buna ziua. Doresc sa infiintez un ii pentru prestarea serviciului de barman la terți. Ce cod CAEN pot folosi? Trebuie sa obtin autorizatie de la DSV/DSP daca ... (vezi toată discuția)
Activitate pe codul caen 9609 camelia76 camelia76 buna ziua ! am o II cu obiect de activitate frizerie coafor si alete activitati de infrumusetare cod caen 9602 si as vrea sa extind sa ... (vezi toată discuția)
Tip intreprindere Vladone13 Vladone13 Bună ziua, detin o cabina foto si as dori sa îmi deschid un P.F.A. dar sa nu folosesc codul CAEN 7420 cel pentru activitati fotografice, ce cod CAEN as mai ... (vezi toată discuția)