avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Tip intreprindere
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Tip intreprindere

Bună ziua, detin o cabina foto si as dori sa îmi deschid un P.F.A. dar sa nu folosesc codul CAEN 7420 cel pentru activitati fotografice, ce cod CAEN as mai putea folosi ?
Ultima modificare: Vineri, 23 Noiembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Vladone13 , utilizator 21:17, 23 Noiembrie 2018
Caen 9609 - Alte activitati de servicii n.c.a.
Include : exploatarea masinilor si aparatelor care ofera servicii personale pe baza de monezi (cabine fotografice, cantare, aparate de masurare a tensiunii sanguine, cutii pentru pastrarea obiectelor ce functioneaza pe baza de monezi etc.)
Ultima modificare: Vineri, 23 Noiembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumes frumos de raspuns. Alt cod CAEN posibil ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate pe codul caen 9609 camelia76 camelia76 buna ziua ! am o II cu obiect de activitate frizerie coafor si alete activitati de infrumusetare cod caen 9602 si as vrea sa extind sa ... (vezi toată discuția)
Ii pentru prestarea serviciului de barman la terți. Iorga Nicu Iorga Nicu Buna ziua. Doresc sa infiintez un ii pentru prestarea serviciului de barman la terți. Ce cod CAEN pot folosi? Trebuie sa obtin autorizatie de la DSV/DSP daca ... (vezi toată discuția)
Cod caen garderoba coz_bogdan coz_bogdan Buna ziua, Detin un S.R.L care se ocupa de comercializarea articolelor textile in spatiu comercial, si as dori sa adaug acestei firme un cod caen pentru a fi ... (vezi toată discuția)