avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Furt de pe card de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Furt de pe card de credit

Am detinut un card de credit Cetelem in August 2010. Mi sau retras de pe cardul meu care il tin todeauna cu mine o suma de banii marisoara de la un bancomat la care noi un am fost niciodata sa retragem banii.Cind ne-a venit factura in care ni sau adus la cunostinta sumele care noi nu le-am retras am luat legatura cu banca si le-am comunicat tot sperind ca este o gresala .Dinsii ne-au trimis sa facem plingere la politie si ne-au blocat cardul .Atunci nu ni sa spus ca putem sa facem refuz de plata noi nu am stiut si a ramas sa fim bunii de plata.Nu semnasem nici un contract cu ei si dupa ce ne-au fost scosii banii de pe card la citeva luni ne-a venit un contract prin posta in care am citit ca puteam sa facem hirtia aceea de refuz de plata in primele 10 zile.Ni sa dat desfasuratorul cu sumele retrase. Chiar in ziua respectiva am facut plingere la politie.Sa facut un dosar am fost chemati dupa o luna la politie si ni sa comunicat ca in zilele care sau scos banii odata a fost pana de curent in alte zile nu a mers camera de luat vederi a bancomatului.Daca a fost pana de curent cum a putut sa scoata banii din bancomat .Sau spalat pe miini pur si simplu si dupa 2 ani primesc raspuns ca furtul de pe cardul meu de credit are autori neindetificatii.Am nevoie de sfatul dumneavoastra ce pot sa fac . Am vreo sansa daca dau banca in judecata ca de recuperat banii nici atit.:(
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 15:39, 20 Martie 2013
Nu aveţi o motivaţie solida, dacă nici plângerea penala nu s a soluţionat favorabil, nu aveţi şanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de credit ContSters22096 ContSters22096 am avut un card de credit, am utilizat limita de credit si nu mi-am achitat toate sumele retrase. acum banca m-a dat in judecata...mentionez ca am retras banii ... (vezi toată discuția)
Retinere salariu de catre banca abuziv. bobuscristian bobuscristian Buna ziua . Ieri 03.06.2016 in jurul orei 13.30 m-i sa virat salariu pe contul curent de salariu BRD ,seara la 23.30 cind am iesit de la munca am mers la ... (vezi toată discuția)
Card credit den71gr den71gr anul trecut in octombrie, am fost la banca sa-mi schimb cardul deoarece trecusera cei doi ani. Am schimbat cardul si am intrebat daca trebuie sa pun limita pe ... (vezi toată discuția)