avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card de credit

am avut un card de credit, am utilizat limita de credit si nu mi-am achitat toate sumele retrase. acum banca m-a dat in judecata...mentionez ca am retras banii de pe acrd de la bamcomatele altei banci ... cum pot ei sa dovedeasca faptul ca eu am scos banii de pe card?

multumesc
Cel mai recent răspuns: YUKI , utilizator 12:07, 6 August 2009
Dvs. fiind titularul cardului , se prezuma ca tot dvs. sunteti acela care a scos si banii, pana ce veti putea dovedi contrariul.
ok, insa cum pot face ei dovada ca am retras banii de pe card.... nu am luat chitante de la bancomat...nimic
Orice banca are o evidenta a cardurilor si a operatiunilor care se efectueaza cu aceste carduri. Daca va duceti la banca si cereti un desfasurator veti primi toate detaliile despre toate tranzactiile, inclusiv bancomatele altor banci si comisioanele mai mari pe care le-ati platit.
Bineinteles, ca daca sunteti titularul cardului si nu l-ati declarat pierdut sau furat pentru a fi blocat, se prezuma ca dvs. ati retras respectivele sume de bani si urmeaza sa le returnati bancii la termenul specificat.
In instanta puteti sa cereti esalonarea sumelor pentru a le plati in timp.
Si mai sunt si camerele video unde se poate vedea ora,bancomatul si persoana care a efectuat operatia,dar asta cred ca e posibil doar daca intervine politia...................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gasit bani in bancomat Dramaqueen Dramaqueen Buna ziua. Ieri m am asezat la coada la un bancomat, sa mi verific soldul. In fata mea, un barbat vorbea la telefon si cerea indicatii despre cum sa ... (vezi toată discuția)
Furt de pe card de credit Disperata Disperata Am detinut un card de credit Cetelem in August 2010. Mi sau retras de pe cardul meu care il tin todeauna cu mine o suma de banii marisoara de la un bancomat la ... (vezi toată discuția)
Camere video bancomate stanmarius stanmarius Buna ziua.as dori sa stiu si eu care este termenul legal de pastrare a inregistrarilor video cu care sunt prevazute bancomatele si ce pot face in cazul in care ... (vezi toată discuția)