buna seara, pentru prima oara voi lucra intracomunitar, am primit 2 facturi in euro de la 1 furnizor din olanda si unul din danemark, i-am verificat si sunt in regula cu codul lor fiscal, acum problema este cum inregistrez facturile, programul imi spune ca este cu taxare inversa, am combustibil si taxe de autostrazi (6022 si 635) iar eu am facturat la randul meu tot taxare inversa fara tva este corect?
Daca am inteles bine, ceea ce v-au facturat reprezinta in fapt o recuperare de costuri, iar dvs facturati mai departe in Romania cu taxare inversa?
Nu reiese foarte bine din mesaj catre cine ati facturat. In orice caz, daca ati facturat pe teritoriul Romaniei, trebuia sa facturati in regim de taxare cu 24%, neavand nici un temei legal sa facturati in regimul de taxare inversa.
Poate prezentati totusi mai multe detali.
buna ziua,
toate facturile sunt din extern, combustibil si taxe de autostrazi, le-am introdus pe ch 6022 respectiv 635, iar eu la randul meu am facturat in danemark (704), trebuie sa fac ceva?programul imi da eroare si imi spune ca trebuie cu taxare inversa