avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inscrisuri anexate la intampinare - procedura, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inscrisuri anexate la intampinare - procedura, legalitate

Avand in vedere ca in noul Cod de Procedura Civila se mentioneaza faptul ca prin intampinare se propun dovezile cu care paratul se apara impotriva fiecarui capat de cerere, va rog sa-mi explicati daca inscrisurile cu care doresc sa ma apar pot fi anexate direct la intampinare (asa cum se facea pe baza vechiului C.PR.CIV.) sau acest lucru este interzis.
Ma refer in special la situatiile in care paratul solicita judecarea in lipsa si nu poate participa la primul termen de judecata. In acest caz, exista posibilitatea ca inscrisurile cu care ma apar sa le pot anexa la intampinare? Daca nu exista posibilitatea ca sa anexez inscrisurile la intampinare, atunci cum pot sa depun aceste inscrisuri la dosar avand in vedere ca nu pot participa la primul termen de judecata si doresc judecarea in lipsa? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:09, 21 Martie 2013
Puteti atasa intampinarii inscrisurile de care intelegeti sa va folositi in apararea dvs.
atsati toate inscrisurile de care intelegeti sa va folositi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca o intampinare depusa prin e-mail intr-un dosar civil este valabila si va fi luata in considerare la judecarea ... (vezi toată discuția)
In atentia domnilor juristi cu experienta sunt economista si novice in materie de drept.va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa contina o intampinare? (vezi toată discuția)
Intampinare agathanucristi agathanucristi cum trebuie sa trimit o intampinare judecatorie si ce trebuie sa cupinda ea?eu sunt reclamanta.:O (vezi toată discuția)