avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PORTAL ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PORTAL ANAF

"Portalul ANAF nu functioneaza. Va rugam reveniti in cateva minute."

Eu tot incerc de circa 200 de minute, nu are nimeni o adresa de la mfinante sau anaf ? ar trebui sa primeasca un e-mail de la fiecare contribuabil care doreste in momentul de fata sa foloseasca site-ul anaf .
Eventual sa prelungeasca termenul de depunere al declaratiilor.













Cel mai recent răspuns: Mariralu , utilizator 10:59, 22 Martie 2013
incercati portalul admin.portalul@mfinante.ro
Multumesc!
nu se transmite mesajul ! alta adresa ?
Aveti aici un numar de telefon de la "Asistenta contribuabili" - 031.403.91.60.

Avertizare:
Datorită unor dificultăţi tehnice, domeniul yahoo nu acceptă e-mail-urile transmise de domeniul mfinante. De aceea, vă rugăm ca în relaţia cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, să utilizaţi o adresă de e-mail care să conţină un alt domeniu decat Yahoo şi la care să vă putem transmite răspunsurile noastre.

[ link extern ]

Daca aveti cont de e-mail pe Yahoo, pentru corespondenta trebuie sa va deschideti cont pe un alt domeniu.
Portalul ANAF functioneaza in acest moment.
A aparut ca nu se transmite e-mailul , dar astazi am primit raspuns de pe aceeasi adresa : " Stimate contribuabil,

Mesajul dumneavoastra a ajuns la noi dupa program drept pentru care va raspund in aceasta dimineata. Intr-adevar pe data de 21.03.2013 s-au efectuat lucrari de mentenanta la serverele ANAF. In situatiile in care nu ne putem conecta la un site ( indiferent daca este anaf sau alt site) deobicei revenim dupa o anumita perioada de timp pentru refacerea conexiunii. Ne cerem scuze ca inteventia a durat atat de mult. Multumim pentru intelegere.

Cu stima, "

daca imi cer si eu scuze ca am pierdut o zi si nu am putut sa verific registrul TVA la incasare pentru anumiti furnizori, credeti ca ma intelege cineva ? :whistle:
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2013
Mariralu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electonica erotida85 erotida85 buna ziua ! Important: Datorită unor dificultăţi tehnice, domeniul yahoo nu accepta e-mail-urile transmise de domeniul mfinante. De aceea, vă rugăm, ... (vezi toată discuția)
Anaf rambursare tva extern loredanatenea loredanatenea Buna seara! A intalnit cineva eroarea \\"EROARE !!! Procesul de validare al certificatului a generat o eroare. Transmiteti un email la adresa ... (vezi toată discuția)
Declaratia 318 rambursare tva stat membru ioanaep ioanaep Buna ziua, am completat declaratia 318 privind rambursarea tva-ului din statul membru. Pentru a vedea starea declaratiei trebuie sa ne logam pe site-ul anaf ... (vezi toată discuția)