avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Confiscare bauturi spirtoase - infractiune, procedura ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Confiscare bauturi spirtoase - infractiune, procedura contestatie

buna ziua, zilele trecute au fost confiscate de la domiciliul meu aprox 450 l rachiu de catre Directia Regionala Vama sens in care mi -s-a intocmit un proces verbal prin care marfa a fost confiscata. Taria nu era numai a mea, impreuna cu mai multi vecini am cumparat fructe si am facut rachiu , cantitatea fiecaruia fiind de aprox 100 l.procesul verbal a fost intocmit pe numele meu. in p v se mentioneaza ca este infractiunea in codul fiscal referfitor la detinerea a mai mult de 200 l. Ce trebuie sa fac? plangere impotriva procesului verbal?multumesc tare mult!
Nu cred sa le mai recuperati, produsele supuse confiscarii nu se restituie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal sa detii 1 kg de tutun fermentat in afara antrepozitului fiscal ? IonescuTiberiu IonescuTiberiu Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare : daca cumpar de pe net de la diversi producatori persoane fizice, [b]1 kg de tutun pe luna, este legal ? Ma refer la ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala de 20.000 de lei Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Ce poate sa faca o persoana care a fost amendata pt ca avea in autoturismul proprietate personala 66 litri de bautura alcoolica nemarcata. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Infractiune potrivit art 296.1 alin. 1 lit. l din cod fiscal bt02hac bt02hac buna, am primit o notificare ca sunt faptuitor intr-un proces potrivit legii nr 571/2003 art 296.1 aliniatul 1 litera L, ce ma sfatuiti? Nu am inteles mare ... (vezi toată discuția)