Buna ziua! Pe scurt,sunt divortata de 2 ani de zile,am un copil nascut in Anglia,nu m-am inteles cu tatal lui din cauza anturajului si a consumului excesiv de alcool,am plecat de acolo in Romania.Acum 2 ani fostul sot a ales sa dea pensie copilului de 100 de lire si copilul sa imi fie incredintat mie!Anul trecut fiind influentat de familia lui a deschis o noua actiune si aceea de reincredintare,pe langa toate astea,a pus detectivi pe urmele mele si a copilului meu,nu s-a demonstrat nimic,cazul este pe rol,in mai este al 6-lea termen,el vrea ca minorul de 4 ani sa stea la el,iar daca Instanta nu ii va accepta macar de sarbatorile de Paste si Iarna in Anglia.
Ori de cate ori a fost nevoie si-a vazut baiatul,in functie de programul lui,dar el vrea sa evidentieze ca nu,sa ma scoata imorala,se pare ca nici asta nu a reusit,ca nu am servici,dar eu ma duc la munca,iar daca copilului ii este rau ma invoiesc de la munca pentru a-l reface pe Victor(asa il cheama pe baiatul nostru).In cadrul acestei actiuni deschise de el,am cerut marire de pensie,custodie exclusiv pentru mine,am toate dovezile pe hartie si datorita detectivilor lui si video ca ma ocup de copilul nostru.A fost si proba cu martorii,nu au putut afirma nimic rau legat de mine,in plus detectivul care il cunostea pe fostul meu sot a mintit si noroc de video s-a constatat ca afirmatiile lui sunt nefondatePuteti sa imi spuneti va rog ce sanse am sa se linisteasca si sa imi vad strict de cresterea si educarea copilului meu???
Cel mai recent răspuns:
Gabriela82 , utilizator
12:52, 24 Martie 2013