Buna ziua! Pe scurt,sunt divortata de 2 ani de zile,am un copil nascut in Anglia,nu m-am inteles cu tatal lui din cauza anturajului si a consumului excesiv de alcool,am plecat de acolo in Romania.Acum 2 ani fostul sot a ales sa dea pensie copilului de 100 de lire si copilul sa imi fie incredintat mie!Anul trecut fiind influentat de familia lui a deschis o noua actiune si aceea de reincredintare,pe langa toate astea,a pus detectivi pe urmele mele si a copilului meu,nu s-a demonstrat nimic,cazul este pe rol,in mai este al 6-lea termen,el vrea ca minorul de 4 ani sa stea la el,iar daca Instanta nu ii va accepta macar de sarbatorile de Paste si Iarna in Anglia.
Ori de cate ori a fost nevoie si-a vazut baiatul,in functie de programul lui,dar el vrea sa evidentieze ca nu,sa ma scoata imorala,se pare ca nici asta nu a reusit,ca nu am servici,dar eu ma duc la munca,iar daca copilului ii este rau ma invoiesc de la munca pentru a-l reface pe Victor(asa il cheama pe baiatul nostru).In cadrul acestei actiuni deschise de el,am cerut marire de pensie,custodie exclusiv pentru mine,am toate dovezile pe hartie si datorita detectivilor lui si video ca ma ocup de copilul nostru.A fost si proba cu martorii,nu au putut afirma nimic rau legat de mine,in plus detectivul care il cunostea pe fostul meu sot a mintit si noroc de video s-a constatat ca afirmatiile lui sunt nefondatePuteti sa imi spuneti va rog ce sanse am sa se linisteasca si sa imi vad strict de cresterea si educarea copilului meu???
Este greu de dovedit alcoolismul si drogatul- trebuie sa fi fost internat anterior in clinici de specialitate, violenta trebuie demonstrata sa fi fost impotriva minorului-violenta fizica este usor de demonstrat daca a lasat urme si ati avut martori, daca nu, ramane cum a fost.
Abuzul psihic si emotional este imposibil de demonstrat, nu pentru ca nu exista, ci pentru ca nici o autoritate nu stie "cu ce se mananca" asta, adica Medicina legala nu te accepta cu copilul fara trimitere de la o autoritate, Autoritatea Tutelara si Protectia Copilului nu se baga, nu au in atributiuni sa te trimita la Medicina Legala, Politia nu are de ce sa te trimita ca agentii de ordine publica pot constata vanataile si ranile cu sange, suferinta psihica nu o vad.
In fine, invocand abuzul psihic, judecatorul va invinovati mama de traumatismul copilului sau, ca asa e la moda acum: mama nu a convins copilul ce bine ii este sa plece cu un necunoscut sau cu un prea bine cunoscut parinte care-l bate cu furtunul, sau il rade in cap si-l lasa cu lipsa mare in chiloti.
Pai nu pot,pentru ca eu nu mai sunt in Anglia cu el,ca sa fac poze cum ca aduce toti betivii sa stea in casa ca sa dea la intretinere mai putin i la toate bill-urile,cand eram acolo asa facea,nu ii pasa ca nu puteam dormi cu Victor care era micut,la un moment dat la vreun an si ceva Victor scurgea sticlele de bautura,dupa chestia asta am hotarat ca nu mai puteam ramane,dupa multe incercari de a-l convinge sa se lase de bautura si prietenii lui care aveau acelasi "har".El aici a reusit sa puna detectivii dupa mine si in exclusivitate sa i se acorde ca proba cd-urile,e deranjant cum nu ma lasa sa imi vad de cresterea copilului si educarea lui,nimeni nu ia atitudine,dar asta ROMANICA NOASTRA!Faptul ca afirma ca nu il poate vedea ma deranjeaza mult,il las sa isi vada copilul,plus pe internet pe messenger cum -a stabilit,dar el nu intelege ca Victor are acum 4 ani si spune ce vrea sa faca,daca vrea sau nu,asta iarna nu il puteam lasa afara mai mult de jumatate de ora,el anul trecut a fost operat de amigdale si polipi,trebuie protejat,radea fostul sot ca de ce nu i se vede operatia daca tot a dat si el 5 mil.la opratie,operatia ca fapt divers la privat ne-a costat 18 mil. plus 5 mil. analizele,dar in fine,e de nedescris cum poate unul din Anglia crescut la tara sa intoarca si sa faca ce vrea din legile romanesti doar ca are o gramada de bani.
Se poate dovedi daca isi face analizele,dar sa i sa ceara de catre Inststanta acest lucru,el cand vine in Romania conduce sub influenta alcoolului la volan,sau de cate ori se intalneste cu Victor miroase a bautura,iar daca nu consuma in maxim 2 ore bautura intra in sevraj si ma ameninta cu politia si cu protectia copilului,iar daca conduce beat la volan a zis ca poate sa i se ridice carnetul,nu mai poate el de politie si de restul,pentru ca in Anglia il da pierdut si i se da altul.
Eu nu am banii lui,nu vreau sa am banii lui,ma descurc bine cu Victor,parintii mei ma ajuta si eu cu salariul meu chiar ne descurcam bine,dar cum sa fac sa ma lase in pace,este un procesoman,ne scoate bani din casa pentru mofturile lui judecatoresti.El nu vrea copilul,vrea sa arate la lume ce fac banii din Anglia si dorul de copilul lui care nu l-a recunoscut mult timp.E un tip calm dar violent verbal si de multe ori imi ameninta familia si imi doreste moartea,pune baieti de-ai lui sa ma ameninte cu moartea,dar ii lasam in pace ca sa nu creem alte incurcaturi.Va rog dati-mi un sfat in legatura cu acest individ ca am obosit cate ne-a facut,radea de Victor si isi batea joc de el prin messenger ca la 3 ani nu este in stare sa spuna cum il cheama numele intreg dar ce sa mai zica de scris,ca nu este in stare de nimic!
Ce este in capul acestui om???Cum poate afirma de un copil de 3 ani asemenea prostii si dureros acest copil este si al lui.......pe langa alte afirmatii gratuie si nefondate legate si de mine dar si de copil......