avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovinieta - numarul masinii scris gresit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovinieta - numarul masinii scris gresit

Salutare,oameni buni,
Am si eu o problema legata de o rovineta pe care s-a trecut nr.masinii gresit,dar seria de sasiu este cea corecta.Stie cineva daca se mai poate face ceva in cazul asta?Eu am descoperit greseala dupa 3 zile.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: andreiionut , utilizator 20:57, 22 Martie 2013
CNADNR a anuntat ca, daca dupa achizitionarea unei roviniete, utilizatorul constata ca numarul de inmatriculare al vehiculului a fost inscris gresit, poate solicita corectarea acestuia intr-un interval de o ora de la emiterea acesteia.

Solicitarea de corectie se face prin prezentarea certificatului de inmatriculare al vehiculului/cartii de identitate, urmand ca in punctul de vanzare, personalul abilitat al distribuitorului sa pastreze o copie a acestuia/acesteia. Corectarea datelor se face fara perceperea de catre distribuitor a unei taxe.
Deci acum nu se mai poate face nimic?
Eu am circulat cu masina convins ca am rovineta,daca primesc o amenda o pot contesta?
Pana la urma inchei alta rovineta,dar nu mi se pare corect din moment ce seria de sasiu corespunde cu talonul.
Multumesc mult!
Sper sa fie ceva de facut si in cazuri de genul asta pentru ca nu mi se pare corect sa nu se mai poata face nimic,din moment ce este scris negru pe alb seria sasiului.
De la Petrom,unde am facut rovineta,mi-au spus ca ei introduc doar nr.de inmatriculare si seria de sasiu se introduce automat din sistem,ceea ce in cazul meu nu s-ar fi potrvit din moment ce era alt nr.
Asta e acum ,e si greseala mea ca desi i-am dat talonul nu am verificat cum trebuie cand am semnat.
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2013
andreiionut, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta platita fara eliberare de bon fiscal betyszasz betyszasz in data de 17.04. 2015 , am intrat la benzinaria Mol sa cumpar rovineta. Niciodata nu am cumparat pana in momentul respectiv. Am spus casierului ca doresc pe ... (vezi toată discuția)
Rovinieta completata gresit marius_markko marius_markko Salut, problema mea e ca am cumparat de la Petrom o rovinieta valabila pe un an intreg dar angajata de acolo mi-a completat gresit chitanta , adica la numarul ... (vezi toată discuția)
Rovigneta jenicaprod jenicaprod Am schimbat localitatea de domiciliu si implicit am inscris si autoturismul la noua adresa. In aceste conditii, rovigneta mai este valabila? Proprietarul si ... (vezi toată discuția)