avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... zile ingrijire medicala -URGENT
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

zile ingrijire medicala -URGENT

Am avut un accident rutier pe trecerea de pietoni lovind 2 persoane. Daca medicul legist constata ca victimele au nevoie de mai mult de 60 de zile de ingrijire medicala, iar aceasta perioada mi se pare mult prea mare ( avand in vedere ca fata are o fractura nazala , o vanataie la cap si bunica arcada sparta , un cucui si 2 coaste rupte ) , pot cere o reevaluare a acestora ????? mentionez ca persoanele vatamate au rude in sistemul sanitar.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Meroiu Daniela , Avocat 11:44, 25 Februarie 2009
Puteti solicita o expertiza medico-legala.
Va multumesc pt raspuns!
Aveti dreptul de a cere o reevaluare daca aveti dubii.
Acesta expertiza o solicitati catre organul de cercetare penala .Se face o avizare a certificatului medico legal de catre IML MINA MINOVICI BUCURESTI .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certif medico legal what what cate zile de ingrijiri medicale poate da i m l pentru 2 coaste rupte si mai multe vanatai(6),echimoze din cunostinta dumneavoastra? va multumesc (vezi toată discuția)
Contraexpertiza certificat medico-legal eugennico eugennico In luna ianuarie am fost victima unei agresiuni(am fost lovit pe la spate in cap de mai multe ori cu o \"bâta de baseball),si am fost internat 15zile la ... (vezi toată discuția)
Incarcare numar zile ingrijiri medicale , victima invocand diverse motive pynu pynu Buna ziua , Este posibil ca victima sa poata obtine de la IML mai multe zile de ingrijiri medicale daca ea a fost externata cu un diagnostic minor (contuzie) ... (vezi toată discuția)