Doresc sa stiu daca este vreo sansa sa recuperam fetitele de la tatal lor,fetite ce au fost date in grija mamei prin hotarare de divort definitiva si irevocabila.
Tin sa precizez ca eu sunt viitorul sot al mamei fetitelor care e divortata legal din 2007 prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.Divortul a fost
introdus de catre viitoarea mea sotie din cauza ca fostul sot consuma alcool si era violent cu ea si cu fetitele(fetitele au la ora actuala una varsta de 10 ani si
una de 11 ani),si prin hotararea judecatoreasca a obtinut custodia fetitelor si o pensie alimentara egala cu 30% din veniturile fostului(care in realitate sunt 0 lei
deoarece nu este incadrat in munca) acesta fiind si unul din motivele pentru care el nu i le-a incredintat ei.Tin sa precizez ca la cca.doua luni de la terminarea
procesului viitoarea mea sotia s-a impacat cu el pentru a fii aproape de fetite si a incercat sa convietuiasca cu el pana in 2009(tin sa precizez ca in aceasta
perioada viitoarea mea sotie era incadrata in munca,iar fostul ei sot nu era,ea furnizand fondurile pentru intretinera fetitelor si inclusiv al fostului care a
reinceput sa fie violent si sa o ameninte cu moartea daca nu ii da bani de bautura).Din cauza conditilor din casa viitoarea mea sotie a pierdut intr-un final
locul de munca,lucru care la facut extrem de violent pe fostul sot vazand ca nu ii mai aduce bani de bautura,acest lucru ducand la urmarea unor oferte de lucru
in Germania de catre viitoarea mea sotie,oferte facute de catre o familie de tigani cu cetatenie germana extrem de cunoscuta in Timis si de bogata care i-au promis
lunar 350 de euro salar plus casa si masa(oferta de lucru insemnand faptul de a fi menajera si babysiter pentru ei)lucru care in realitate a insemnat de fapt o
sclavie in toata regula,nefiind deloc platita pe o perioada de 2 ani si ceva,perioada in care a avut in grija cei patru copii ai tiganilor,precum si ingrijirea casei
lor din Nurberg,Germania.In toata aceasta perioada(2009-2011) viitoarea mea sotie nu a putut sa dea nici o veste in tara si cu atat mai putin sa trimita bani sau
pachete fetitelor(exista o plangere penala la politia din Sanicolaul Mare in legatura cu acest fapt).Tin sa precizez ca eu am cunoscut-o pe viitoarea mea sotie in
noiembrie 2010 in germania in casa acestei familii de tigani unde am ajuns si eu cam in acelasi fel cu o oferta de munca in care la plecarea din Romania mi sau
promis 500 Euro cazare si masa lunar ,iar in fapt la sosirea in germania mi-sa spus ca din cei 500 de euro o sa primesc doar o 100 Euro lunar,restul fiind pentru
cazare si masa.In aceasta casa am cunoscut-o pe viitoarea mea sotie,si impresionat fiind de ceea ce am vazut ca se intampla ,am facut tot posibilul sa iau legatura
cu verisoarea mea care e stabilita in Italia pentru a incerca sa o scot si pe viitoarea mea sotie din acele conditii,lucru pe care intr-un final l-am reusit
(e o poveste lunga ,detalii celor care sunt interesati),acest lucru finalizandu-se in vara lui 2011,moment cand am adus-o langa mine in Italia unde suntem
si in prezent.Tin sa precizez ca datorita conditilor economice de aici din Italia pana in noiembrie 2012 nu am reusit sa trimitem nimic fetitelor,dar de atunci
am trimis lunar bani si pachete intr-un total de cca.1000 de euro(documentabili).Tin sa precizez ca fostul sot nu a introdus nici o actiune in instanta.
Faptul ca inca nu santem casatoriti legal e din cauza ca pana in prezent nu am reusit sa facem rezidenta aici in italia eu neavand contract de munca pana acum
2 luni.Actualmente detin contract de munca si sunt in desfasurare cu efectuarea documentelor.Noi dorim sa recuperam fetitele de la fostul sot si sa le aducem aici
la noi in Italia unde dorim sa ne stabilim definitiv si unde dorim sa le crestem si sa le oferim o educatie mult mai buna decat cea oferita de fostul sot care este
alcoolic si nu ii place munca ,nefiind nici la ora actuala incadrat in munca,lucrand doar ca zilier pe la unul pe la altul pentru a supravetui de azi pe maine.
Precizez ca totul corespunde realitatii si dorim un raspuns.Va multumesc tuturor anticipat .
scrieti mai putin , concretizati in intrebari scurte .,Avand o hotarare judecatoreasca mama poate lua oricand copiii cu ea daca si acestia vor. Nu ati precizat varsta copiilor.
Este legal??
IANCUALINA
Fostul concubin cu care am fetita in varsta de 6 ani acum.A facut demersurile de a lua alocatia in Germania unde lucreaza.Eu iau alocatie aici in Romania,nu am ... (vezi toată discuția)